Burgemeester Peter Oskam reikt Capelse Halt Certificaat uit aan Accent Praktijkonderwijs Capelle

woensdag 15 november 2017 14:58

Capelle aan den IJssel Het allereerste Capelse Halt Certificaat (CHC) veilige school werd door burgemeester Peter Oskam uitgereikt aan Accent praktijkonderwijs Capelle. De school kreeg het certificaat omdat zij veel extra inzet hebben gepleegd en zullen gaan plegen, zodat de leerlingen zich veilig op school en in de directe schoolomgeving blijven voelen.

“Als kinderen zich op school onveilig voelen, hebben ze daar veel last van. Samen met Bureau Halt bekeek het Accent praktijkonderwijs wat al goed gaat en waarop de school extra inzet kan plegen. Iets wat ik alleen maar kan aanmoedigen”, aldus burgemeester Peter Oskam. “De school moet een fijne plek voor leerlingen zijn waar zij met plezier naartoe gaan en zich altijd veilig voelen.”

Accent praktijkonderwijs gaat alle huidige protocollen over veiligheid op school zichtbaar maken voor ouders en deze op de website gepubliceerd worden. Ook zal de ingang van de school aangepast worden om de veiligheid te waarborgen. En bij problemen rondom veiligheid zal de school goed blijven communiceren met leerlingen zelf en indien nodig ouders en personeel.

 

Burgemeester Peter Oskam reikte het allereerste Capelse Halt certificaat veilige school uit aan Accent praktijkonderwijs Capelle.

Burgemeester Peter Oskam reikte het allereerste Capelse Halt certificaat veilige school uit aan Accent praktijkonderwijs Capelle. Dick Everts en Marlon Noorman met Peter Oskam op de foto

 

0 reacties

Burgemeester Peter Oskam reikt Capelse Halt Certificaat uit aan Accent Praktijkonderwijs Capelle
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel Het allereerste Capelse Halt Certificaat (CHC) veilige school werd door burgemeester Peter Oskam uitgereikt aan Accent praktijkonderwijs Capelle. De school kreeg het certificaat omdat zij veel extra inzet hebben gepleegd en zullen gaan plegen, zodat de leerlingen zich veilig op school en in de directe schoolomgeving blijven voelen.

“Als kinderen zich op school onveilig voelen, hebben ze daar veel last van. Samen met Bureau Halt bekeek het Accent praktijkonderwijs wat al goed gaat en waarop de school extra inzet kan plegen. Iets wat ik alleen maar kan aanmoedigen”, aldus burgemeester Peter Oskam. “De school moet een fijne plek voor leerlingen zijn waar zij met plezier naartoe gaan en zich altijd veilig voelen.”

Accent praktijkonderwijs gaat alle huidige protocollen over veiligheid op school zichtbaar maken voor ouders en deze op de website gepubliceerd worden. Ook zal de ingang van de school aangepast worden om de veiligheid te waarborgen. En bij problemen rondom veiligheid zal de school goed blijven communiceren met leerlingen zelf en indien nodig ouders en personeel.

 

Burgemeester Peter Oskam reikte het allereerste Capelse Halt certificaat veilige school uit aan Accent praktijkonderwijs Capelle.

Burgemeester Peter Oskam reikte het allereerste Capelse Halt certificaat veilige school uit aan Accent praktijkonderwijs Capelle. Dick Everts en Marlon Noorman met Peter Oskam op de foto

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!