zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Burgemeester Peter Oskam reikt Capelse Halt Certificaat uit aan Accent Praktijkonderwijs Capelle

- advertentie -

Capelle aan den IJssel Het allereerste Capelse Halt Certificaat (CHC) veilige school werd door burgemeester Peter Oskam uitgereikt aan Accent praktijkonderwijs Capelle. De school kreeg het certificaat omdat zij veel extra inzet hebben gepleegd en zullen gaan plegen, zodat de leerlingen zich veilig op school en in de directe schoolomgeving blijven voelen.

“Als kinderen zich op school onveilig voelen, hebben ze daar veel last van. Samen met Bureau Halt bekeek het Accent praktijkonderwijs wat al goed gaat en waarop de school extra inzet kan plegen. Iets wat ik alleen maar kan aanmoedigen”, aldus burgemeester Peter Oskam. “De school moet een fijne plek voor leerlingen zijn waar zij met plezier naartoe gaan en zich altijd veilig voelen.”

Accent praktijkonderwijs gaat alle huidige protocollen over veiligheid op school zichtbaar maken voor ouders en deze op de website gepubliceerd worden. Ook zal de ingang van de school aangepast worden om de veiligheid te waarborgen. En bij problemen rondom veiligheid zal de school goed blijven communiceren met leerlingen zelf en indien nodig ouders en personeel.

 

Burgemeester Peter Oskam reikte het allereerste Capelse Halt certificaat veilige school uit aan Accent praktijkonderwijs Capelle.

Burgemeester Peter Oskam reikte het allereerste Capelse Halt certificaat veilige school uit aan Accent praktijkonderwijs Capelle. Dick Everts en Marlon Noorman met Peter Oskam op de foto

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -