donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Drie verdachten van drugsdealen aangehouden omgeving Mendelweg Boskoop

- advertentie -

Boskoop – De politie heeft dinsdagavond 14 november drie Boskopers van 19, 20 en 23 jaar, aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. In oktober hield de politie al drie Boskopers aan voor het dealen van drugs in hun woonplaats.

De politie zag dat er na de aanhouding van deze eerste drie verdachten nog steeds werd gedeald in de omgeving van de Mendelweg. Het onderzoek werd voortgezet en dit leidde naar deze drie nieuwe verdachten.

Heterdaad
Tijdens het onderzoek werd duidelijk dat de handel in de drugs veelal vanuit een auto gebeurde. Met een scooter werd soms ook de drugs afgeleverd bij afnemers. Dinsdagavond zagen agenten dat er wederom vanuit een auto drugs werd verkocht aan een persoon. Deze afnemer werd kort daarna aangehouden en zijn net gekochte drugs werd in beslaggenomen. Hierna werden ook de 23-jarige bestuurder van de auto en een 20-jarige man, eigenaar van de scooter, aangehouden.

In beslagname
De politie nam een hoeveelheid drugs, vermoedelijk cocaïne in beslag. De drugs waren verdeeld over meerdere gripzakjes. Daarnaast werd ook de auto van de 23-jarige verdachte meegenomen voor verder onderzoek. Ook de scooter is in beslaggenomen.

Signalen drugshandel
De politie is erg alert op signalen van drugshandel. Na meldingen van bewoners dat er vermoedelijk op de Mendelweg werd gedeald in drugs konden in oktober al drie verdachten worden aangehouden. Er werden toen ook al drugs in aangetroffen en in beslaggenomen.

Meld drugsoverlast
De handel van drugs vindt plaats in het illegale circuit en hierbij wordt geweld niet geschuwd. Van dat geweld worden vaak ook onschuldige omstanders de dupe. Omwonenden ondervinden daarom veel overlast van drugshandel bij hen in de buurt. De politie vindt het daarom belangrijk dat informatie over drugshandel aan haar wordt gemeld zodat zij de dealers kan aanpakken. Dat melden kan via 0900 – 8844. Wilt u uw informatie liever anoniem doorgeven, dan kan dat via 0800 – 7000. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijke organisatie en is géén politie. M. is zeven dagen per week bereikbaar. Op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 24.00 uur en in weekenden en op feestdagen van 10.00 tot 18.00 uur. Je kunt 24/7 online melden.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -