Spookrijder veroorzaakt ernstig ongeval A12 Nieuwerbrug

Date:

Share post:

Nieuwerbrug – Een spookrijder heeft woensdagmiddag een zeer zwaar ongeval veroorzaakt op de A12 tussen Gouda en Nieuwerbrug. De automobilist reed vermoedelijk via de afrit de snelweg op stopte nog even en rij daarna toch door. Een ernstig ongeluk was niet meer te vermijden en raakten meerdere voertuigen betrokken bij het ongeval.

Hulpverleners zijn massaal ter plekke, de slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe ernstig zijn gewond zijn geraakt is niet bekend. Vanwege het ongeval en de daarbij behorende sporen onderzoek is de snelweg tussen Gouda en Nieuwerbrug afgesloten.

- Advertisement -

Rijkswaterstaat zorgt ervoor dat Het overige verkeer terug de snelweg wordt afgeleid. De afsluiting gaat nog tot zeker vier uur vanmiddag duren.

Foto’s : Remco Gerritsen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd