Spookrijder veroorzaakt ernstig ongeval A12 Nieuwerbrug

woensdag 15 november 2017 13:32

Nieuwerbrug – Een spookrijder heeft woensdagmiddag een zeer zwaar ongeval veroorzaakt op de A12 tussen Gouda en Nieuwerbrug. De automobilist reed vermoedelijk via de afrit de snelweg op stopte nog even en rij daarna toch door. Een ernstig ongeluk was niet meer te vermijden en raakten meerdere voertuigen betrokken bij het ongeval.

Hulpverleners zijn massaal ter plekke, de slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe ernstig zijn gewond zijn geraakt is niet bekend. Vanwege het ongeval en de daarbij behorende sporen onderzoek is de snelweg tussen Gouda en Nieuwerbrug afgesloten.

Rijkswaterstaat zorgt ervoor dat Het overige verkeer terug de snelweg wordt afgeleid. De afsluiting gaat nog tot zeker vier uur vanmiddag duren.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Spookrijder veroorzaakt ernstig ongeval A12 Nieuwerbrug
Schrijver:

 

 

Nieuwerbrug – Een spookrijder heeft woensdagmiddag een zeer zwaar ongeval veroorzaakt op de A12 tussen Gouda en Nieuwerbrug. De automobilist reed vermoedelijk via de afrit de snelweg op stopte nog even en rij daarna toch door. Een ernstig ongeluk was niet meer te vermijden en raakten meerdere voertuigen betrokken bij het ongeval.

Hulpverleners zijn massaal ter plekke, de slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe ernstig zijn gewond zijn geraakt is niet bekend. Vanwege het ongeval en de daarbij behorende sporen onderzoek is de snelweg tussen Gouda en Nieuwerbrug afgesloten.

Rijkswaterstaat zorgt ervoor dat Het overige verkeer terug de snelweg wordt afgeleid. De afsluiting gaat nog tot zeker vier uur vanmiddag duren.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Grote brand in schuur aan Geerweg in Den Bommel

Grote brand in schuur aan Geerweg in Den Bommel

Den Bommel - Aan de Geerweg in Den Bommel heeft een grote schuur vlam gevat. Het gehele bouwwerk staat in brand. De brand werd woensdag 3 juni rond 23.15 uur gemeld. Inmiddels is er door de hulpdiensten opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brandweer is met veel...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!