Agenten pakken overvaller van winkel direct op Grote Beer Rotterdam

donderdag 16 november 2017 12:33

Rotterdam – Agenten hebben woensdagavond een overvaller direct aangehouden. De 19-jarige Rotterdammer overviel de winkel Used Products aan de Grote Beer. Hij bedreigde daarbij het aanwezige personeel met een mes.

Agenten waren snel ter plaatse en wisten in de omgeving de verdachte aan te houden. Hij zit vast en zal worden gehoord door de politie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Agenten pakken overvaller van winkel direct op Grote Beer Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hebben woensdagavond een overvaller direct aangehouden. De 19-jarige Rotterdammer overviel de winkel Used Products aan de Grote Beer. Hij bedreigde daarbij het aanwezige personeel met een mes.

Agenten waren snel ter plaatse en wisten in de omgeving de verdachte aan te houden. Hij zit vast en zal worden gehoord door de politie.

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!