Overvaller ontsnapt na achtervolging in Gouda

donderdag 16 november 2017 12:18

Gouda – De politie heeft woensdagavond achter een woningovervaller aangezet. De verdachte sloeg met een scooter op de vlucht nadat hij de op Burgemeester van Gaarlandtsingel een overval had gepleegd. De verdachte werd opgepikt door de politie waarna er een achtervolging ontstond.

In de Jan Verzwollestraat crashte de bestuurder en ging er daarna te voet vandoor. In de omgeving van de Derde Kade raakten agenten hem kwijt. Naar de verdachte wordt nog steeds gezocht. Het gaat om een lichtgetinte man van ongeveer 30 jaar oud met een kaal hoofd en een gezet postuur.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overvaller ontsnapt na achtervolging in Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – De politie heeft woensdagavond achter een woningovervaller aangezet. De verdachte sloeg met een scooter op de vlucht nadat hij de op Burgemeester van Gaarlandtsingel een overval had gepleegd. De verdachte werd opgepikt door de politie waarna er een achtervolging ontstond.

In de Jan Verzwollestraat crashte de bestuurder en ging er daarna te voet vandoor. In de omgeving van de Derde Kade raakten agenten hem kwijt. Naar de verdachte wordt nog steeds gezocht. Het gaat om een lichtgetinte man van ongeveer 30 jaar oud met een kaal hoofd en een gezet postuur.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!