donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Overvaller ontsnapt na achtervolging in Gouda

- advertentie -

Gouda – De politie heeft woensdagavond achter een woningovervaller aangezet. De verdachte sloeg met een scooter op de vlucht nadat hij de op Burgemeester van Gaarlandtsingel een overval had gepleegd. De verdachte werd opgepikt door de politie waarna er een achtervolging ontstond.

In de Jan Verzwollestraat crashte de bestuurder en ging er daarna te voet vandoor. In de omgeving van de Derde Kade raakten agenten hem kwijt. Naar de verdachte wordt nog steeds gezocht. Het gaat om een lichtgetinte man van ongeveer 30 jaar oud met een kaal hoofd en een gezet postuur.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -