Voetganger doodgereden door vrachtwagen op snelweg A20 Vlaardingen

donderdag 16 november 2017 12:28

Vlaardingen – Een voetganger is donderdagmorgen doodgereden door een vrachtwagen. De voetganger wilde mogelijk de snelweg A20 oversteken tussen de Vlaardingen-West en Maassluis. Hierbij werd deze geraakt door een vrachtwagen.

Het slachtoffer werd nog enige tijd gereanimeerd maar de hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Waarom de voetganger de snelweg wilde oversteken wordt nog onderzocht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Voetganger doodgereden door vrachtwagen op snelweg A20 Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Een voetganger is donderdagmorgen doodgereden door een vrachtwagen. De voetganger wilde mogelijk de snelweg A20 oversteken tussen de Vlaardingen-West en Maassluis. Hierbij werd deze geraakt door een vrachtwagen.

Het slachtoffer werd nog enige tijd gereanimeerd maar de hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Waarom de voetganger de snelweg wilde oversteken wordt nog onderzocht.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!