Politie houdt verdachten aan na controle voertuig Rotterdam

zaterdag 18 november 2017 14:01

Rotterdam – De politie heeft gisteren avond twee verdachten aangehouden tijdens de controle van een verdacht voertuig. Bij het controleren gingen een man vandoor die een vuurwapen dumpte. De agenten trokken gelijk hun wapen en startten een BTGV voor de andere inzittenden.

Middels de uitpraatprocedure werden de twee aangehouden. De derde verdachte kon helaas ontkomen. Naar hem wordt nog gezocht.

Foto’s : Wijkagen Sander Boer

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt verdachten aan na controle voertuig Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft gisteren avond twee verdachten aangehouden tijdens de controle van een verdacht voertuig. Bij het controleren gingen een man vandoor die een vuurwapen dumpte. De agenten trokken gelijk hun wapen en startten een BTGV voor de andere inzittenden.

Middels de uitpraatprocedure werden de twee aangehouden. De derde verdachte kon helaas ontkomen. Naar hem wordt nog gezocht.

Foto’s : Wijkagen Sander Boer

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!