Sinterklaas en zijn Pieten komen aan in Capelle aan den IJssel

zaterdag 18 november 2017 18:21

Capelle aan den IJssel – Sinterklaas en zijn pieten zijn zaterdagmorgen aangekomen in Capelle aan den IJssel. Na een lange tocht vanuit Spanje passeerden zij eerst de Brienenoordbrug en vervolgens de Algerabrug. De stoomboot meerde vervolgens aan in het Vuykpark. Honderden kinderen zongen diverse sinterklaasliedjes in afwachting van de Sint en zijn Pieten.

Net als alle voorgaande jaren werden er vanaf de boot weer foto’s gemaakt door de enige echte camerapiet! Na ontvangst door de Burgemeester ging Sinterklaas op zijn paard richting het Stadhuisplein. Aldaar werd er eerst op het podium plaatsgevonden en in eetcafé in Den Boekenkast konden kinderen alvast een gedeelte van het Sinterklaas huis zien.

Alle foto’s zijn te vinden op camerapiet.nl / Sinterklaas bij jou thuis? Klik Hier

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Sinterklaas en zijn Pieten komen aan in Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Sinterklaas en zijn pieten zijn zaterdagmorgen aangekomen in Capelle aan den IJssel. Na een lange tocht vanuit Spanje passeerden zij eerst de Brienenoordbrug en vervolgens de Algerabrug. De stoomboot meerde vervolgens aan in het Vuykpark. Honderden kinderen zongen diverse sinterklaasliedjes in afwachting van de Sint en zijn Pieten.

Net als alle voorgaande jaren werden er vanaf de boot weer foto’s gemaakt door de enige echte camerapiet! Na ontvangst door de Burgemeester ging Sinterklaas op zijn paard richting het Stadhuisplein. Aldaar werd er eerst op het podium plaatsgevonden en in eetcafé in Den Boekenkast konden kinderen alvast een gedeelte van het Sinterklaas huis zien.

Alle foto’s zijn te vinden op camerapiet.nl / Sinterklaas bij jou thuis? Klik Hier

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!