donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Sinterklaas en zijn Pieten komen aan in Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Sinterklaas en zijn pieten zijn zaterdagmorgen aangekomen in Capelle aan den IJssel. Na een lange tocht vanuit Spanje passeerden zij eerst de Brienenoordbrug en vervolgens de Algerabrug. De stoomboot meerde vervolgens aan in het Vuykpark. Honderden kinderen zongen diverse sinterklaasliedjes in afwachting van de Sint en zijn Pieten.

Net als alle voorgaande jaren werden er vanaf de boot weer foto’s gemaakt door de enige echte camerapiet! Na ontvangst door de Burgemeester ging Sinterklaas op zijn paard richting het Stadhuisplein. Aldaar werd er eerst op het podium plaatsgevonden en in eetcafé in Den Boekenkast konden kinderen alvast een gedeelte van het Sinterklaas huis zien.

Alle foto’s zijn te vinden op camerapiet.nl / Sinterklaas bij jou thuis? Klik Hier

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -