Vermiste Charles Briegoos uit Heenvliet overleden aangetroffen in sloot Abbenbroek

Date:

Share post:

Rotterdam – Een passant heeft zaterdagmiddag het stoffelijk overschot gevonden, volgens de politie is het 99% zeker dat het om de vermiste Charles Briegoos uit Heenvliet gaat.  Het lichaam werd ontdekt in een sloot.

De politie heeft ter plekke onderzoek verricht en heeft daarna het lichaam geborgen. Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk. De 78-jarige Charles Briegoos was sinds donderdagavond vermist, hij was van huis weggegaan en daarna niet meer gezien,. Omdat de politie zich al zorgen maakte over zijn welzijn werd er zaterdag ook met een helikopter boven het Bernissegebied gezocht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd