Vermiste Charles Briegoos uit Heenvliet overleden aangetroffen in sloot Abbenbroek

zaterdag 18 november 2017 17:14

Rotterdam – Een passant heeft zaterdagmiddag het stoffelijk overschot gevonden, volgens de politie is het 99% zeker dat het om de vermiste Charles Briegoos uit Heenvliet gaat.  Het lichaam werd ontdekt in een sloot.

De politie heeft ter plekke onderzoek verricht en heeft daarna het lichaam geborgen. Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk. De 78-jarige Charles Briegoos was sinds donderdagavond vermist, hij was van huis weggegaan en daarna niet meer gezien,. Omdat de politie zich al zorgen maakte over zijn welzijn werd er zaterdag ook met een helikopter boven het Bernissegebied gezocht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vermiste Charles Briegoos uit Heenvliet overleden aangetroffen in sloot Abbenbroek
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een passant heeft zaterdagmiddag het stoffelijk overschot gevonden, volgens de politie is het 99% zeker dat het om de vermiste Charles Briegoos uit Heenvliet gaat.  Het lichaam werd ontdekt in een sloot.

De politie heeft ter plekke onderzoek verricht en heeft daarna het lichaam geborgen. Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk. De 78-jarige Charles Briegoos was sinds donderdagavond vermist, hij was van huis weggegaan en daarna niet meer gezien,. Omdat de politie zich al zorgen maakte over zijn welzijn werd er zaterdag ook met een helikopter boven het Bernissegebied gezocht.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!