Lichaam gevonden in Reeuwijkse plassen

zondag 19 november 2017 09:34

Reeuwijk – Brandweerduikers hebben vanmorgen een lichaam uit de Reeuwijkse plassen gehaald. Voor de zoektocht werd veel brandweerpersoneel ingezet. Of het om een man of een vrouw gaat is nog niet bekend.

Hoe het slachtoffer in het water terecht is gekomen wordt nog onderzocht. De politie kom verder nog niets vertellen over de doodsoorzaak. Het lichaam is geborgen en er zal onderzoek worden gedaan naar identiteit.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Lichaam gevonden in Reeuwijkse plassen
Schrijver:

 

 

Reeuwijk – Brandweerduikers hebben vanmorgen een lichaam uit de Reeuwijkse plassen gehaald. Voor de zoektocht werd veel brandweerpersoneel ingezet. Of het om een man of een vrouw gaat is nog niet bekend.

Hoe het slachtoffer in het water terecht is gekomen wordt nog onderzocht. De politie kom verder nog niets vertellen over de doodsoorzaak. Het lichaam is geborgen en er zal onderzoek worden gedaan naar identiteit.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!