Automobilist slaat fietser zo goed als zeker blind aan één oog Nieuwstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is op zoek naar een automobilist die zaterdag 11 november een fietser op de Nieuwstraat zó hard in zijn gezicht sloeg, dat deze vermoedelijk voor de rest van zijn leven aan een oog blind is.

Ruzie
Die avond tussen 22.45 en 23.15 uur vond op de Nieuwstraat, bij Rotterdam Blaak, een verkeersruzie plaats. Een man en een vrouw fietsten op de Nieuwstraat toen ze bijna werden aangereden door een auto, die een parkeervak uit wilde rijden. Nadat de fietsers de auto ternauwernood hadden kunnen ontwijken, gaf de autobestuurder flink gas en stopte naast de man en vrouw. Hij stapte uit en zei tegen de fietsers dat ze voortaan uit moesten kijken. De agressieve man liep terug naar zijn auto, maar kwam toch weer terug en sloeg de mannelijke fietser in zijn gezicht. De jongen viel op de grond. De kans is groot dat hij met zijn rechteroog nooit meer zal kunnen zien. Na de klap, pakte de automobilist zijn auto en reed hard weg in de richting van station Blaak/ de Markthal.

- Advertisement -

Onderzoek
De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen. De bestuurder is een licht getinte man rond de 25 jaar oud. Hij had een geschoren baardje en reed in een donkerkleurige auto. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...

Man (33) gewond na steekpartij in supermarkt, fietsendief gaat ervandoor met politiefiets Nieuwe Binnenweg Rotterdam

Rotterdam - Een 33-jarige Rotterdammer is woensdagmiddag in een supermarkt aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam neergestoken en...

Overleden persoon in auto naast tankstation aangetroffen Maasboulevard Rotterdam

Rotterdam - In een auto geparkeerd op een tankstation aan de Maasboulevard in Rotterdam is donderdagmorgen het stoffelijk...

Ruit van kliniek beschoten Weena-Zuid Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een bedrijfspand van een kliniek aan het Weena-zuid...