Fietser door man mishandeld President Kennedylaan Alphen aan den Rijn

Date:

Deel bericht:

Alphen aan den Rijn – Een 21-jarige man uit Alphen aan den Rijn fietste vrijdag 17 november omstreeks 00.10 uur over de President Kennedylaan toen hij vanuit het niets door een onbekende man werd mishandeld. Het slachtoffer deed aangifte en de politie onderzoekt de zaak.

Het slachtoffer fietste in de richting van winkelcentrum De Ridderhof en wilde net voor de kruising met de Polluxstraat de weg oversteken. Vanaf de andere kant kwam een onbekende man aanlopen die pal voor de fiets van het slachtoffer stopte, waardoor deze niet verder kon fietsen. Vanuit het niets duwde de onbekende tegen de fiets van de Alphenaar, die zich verweerde. Er ontstond een worsteling waarbij er rake klappen vielen.

- Advertisement -

Vanuit de richting van het politiebureau stopte een automobilist bij het verkeerslicht die de fietser te hulp schoot. Hij kwam tussen de twee instaan. Na wat duw- en trekwerk riep de onbekende man nog dat hij het slachtoffer neer had willen steken. Op dat moment besloot de 21-jarige zijn fiets te pakken en te vluchten. Hij zag zijn belager weglopen in de richting van de Briljantstraat. De automobilist vervolgde zijn weg.

Signalement
De verdachte was een lichtgetinte man tussen de 25 en 30 jaar oud, 1.85 meter lang, met een tenger postuur. Hij had kort zwart haar, met een ongeschoren gezicht. Verder droeg hij een lichtkleurige trui, een donkere broek en donkere schoenen.

Politie zoekt automobilist en andere getuigen
Politie Alphen aan den Rijn zoekt de automobilist die het slachtoffer hielp en natuurlijk de verdachte. Ook spreekt de politie graag eventuele andere getuigen. Hebt u iets gezien of gehoord of hebt u meer informatie die kan helpen de verdachte van deze mishandeling te vinden? Neem dan contact op met politie Alphen aan den Rijn via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Woning in Boskoop voor drie maanden gesloten na drugsvondst

Boskoop - Een woning aan de Azalealaan in Boskoop is voor de duur van tenminste drie maanden gesloten...

Gevangenismedewerker ontslagen na beschadigen condooms

Alphen aan den Rijn - Een medewerker van de gevangenis in Alphen aan den Rijn is op staande...

Twee gewonden na schietpartij Stationsstraat Alphen aan de Rijn

Alphen aan den Rijn - Twee personen zijn in de nacht van zondag op maandag gewond geraakt bij...

Zeer grote brand in koeienstal Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn - Op een boerderij aan de J.C Hoogendoornlaan in Alphen aan den Rijn is...