Dode na zeer ernstig ongeval met vrachtwagens A29 Hellegatsplein

dinsdag 21 november 2017 12:04

Den Bommel – Bij een zeer ernstig ongeval op de A29 is dinsdagmorgen een chauffeur overleden. De chauffeur reed met zijn vrachtwagen achterop een andere vrachtwagen terecht waardoor hij bekneld kwam te zitten en het voertuig in brand vloog. De brandweer is met veel mankracht ter plaatse.

Vanwege het ongeval is de weg in beide richtingen afgesloten. Het ongeval zelf is in de richting van Rotterdam gebeurd. Het gaat dan ook nog uren duren voordat deze rijbaan weer kan worden vrijgegeven.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na zeer ernstig ongeval met vrachtwagens A29 Hellegatsplein
Schrijver:

 

 

Den Bommel – Bij een zeer ernstig ongeval op de A29 is dinsdagmorgen een chauffeur overleden. De chauffeur reed met zijn vrachtwagen achterop een andere vrachtwagen terecht waardoor hij bekneld kwam te zitten en het voertuig in brand vloog. De brandweer is met veel mankracht ter plaatse.

Vanwege het ongeval is de weg in beide richtingen afgesloten. Het ongeval zelf is in de richting van Rotterdam gebeurd. Het gaat dan ook nog uren duren voordat deze rijbaan weer kan worden vrijgegeven.

 

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!