Lichaam in water de Schie gevonden Spangesekade Rotterdam

woensdag 22 november 2017 10:37

Rotterdam – Een voorbijganger heeft woensdagmorgen het stoffelijk overschot van een man aangetroffen. Het lijk lag in het water van de Schie bij de Spangesekade in Delfshaven. De politie ging vervolgens ter plaatse om het lichaam te bergen.

Waardoor de man in het water terecht is gekomen en waaraan hij is overleden is nog niet bekend. Ook weet de politie nog niet om wie het gaat. Dit zal later uit verder onderzoek naar voren moeten komen.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Lichaam in water de Schie gevonden Spangesekade Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een voorbijganger heeft woensdagmorgen het stoffelijk overschot van een man aangetroffen. Het lijk lag in het water van de Schie bij de Spangesekade in Delfshaven. De politie ging vervolgens ter plaatse om het lichaam te bergen.

Waardoor de man in het water terecht is gekomen en waaraan hij is overleden is nog niet bekend. Ook weet de politie nog niet om wie het gaat. Dit zal later uit verder onderzoek naar voren moeten komen.

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!