Scooters en bromfietsers gecontroleerd na meldingen van overlast Molenvliet Rotterdam

woensdag 22 november 2017 16:04

Rotterdam – Honderden scooters en bromfietsen zijn dinsdag in Rotterdam-Zuid gecontroleerd tijdens een grote politieactie. De actie vond plaats op de Molenvliet na klachten over overlast.

Politiemensen keken naar de technische staat van de scooters en of de motor was opgevoerd. Ook controleerden zij rijbewijzen en verzekeringen. De agenten schreven tientallen bekeuringen. Agenten van het basisteam en het team Verkeer voerden samen met Stadstoezicht van de gemeente en de RDW de controle uit. De actie op Zuid leverde veel ‘heterdaadjes’ op.

In totaal zijn 252 scooters gecontroleerd. Bestuurders die werden bekeurd kregen een proces-verbaal voor onder meer rijden op het fietspad, rijden zonder rijbewijs en het negeren van een stopteken. Maar ook 39 bestuurders reden te snel en 2 gaven een valse naam op.

De politie houdt de overlast scherp in de gaten zal indien nodig weer gaan controleren.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Scooters en bromfietsers gecontroleerd na meldingen van overlast Molenvliet Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Honderden scooters en bromfietsen zijn dinsdag in Rotterdam-Zuid gecontroleerd tijdens een grote politieactie. De actie vond plaats op de Molenvliet na klachten over overlast.

Politiemensen keken naar de technische staat van de scooters en of de motor was opgevoerd. Ook controleerden zij rijbewijzen en verzekeringen. De agenten schreven tientallen bekeuringen. Agenten van het basisteam en het team Verkeer voerden samen met Stadstoezicht van de gemeente en de RDW de controle uit. De actie op Zuid leverde veel ‘heterdaadjes’ op.

In totaal zijn 252 scooters gecontroleerd. Bestuurders die werden bekeurd kregen een proces-verbaal voor onder meer rijden op het fietspad, rijden zonder rijbewijs en het negeren van een stopteken. Maar ook 39 bestuurders reden te snel en 2 gaven een valse naam op.

De politie houdt de overlast scherp in de gaten zal indien nodig weer gaan controleren.

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!