woensdag, januari 27, 2021

IJsselcollege opent meldpunt vechtpartij met taser Capelle aan den IJssel (video)

Capelle aan den IJssel – Het IJsselcollege in Capelle opent een meldpunt na aanleiding van een vechtpartij waarbij een taser werd gebruikt door één van de leerlingen. Drie leerlingen werden er aangehouden en zitten nog steeds vast. Één leerling werd door de taser in zijn bovenbeen geraakt.

Moeder Maaike Antheunissen zegt tegen het AD heel erg geschrokken te zijn. Ze heeft daarnaast aangifte gedaan tegen de 15-jarige leerling die de taser trok. Het bezit van een taser is strafbaar in Nederland. De vechtpartij zou door problemen buiten de schoolmuren zijn ontstaan door onder andere pesterijen. De directeur Bram van Welie vertelde tegen het AD zich daar niet in te kunnen vinden omdat de school alles doet tegen pesten.

Zowel de school als de politie zijn bezig met een strafrechtelijk onderzoek. Gekeken wordt naar de ernst van het incident en de betrokkenen. Drie personen zit vast maar meer aanhoudingen worden nog niet uitgesloten. De school gaat daarnaast kijken naar de sancties tegen de leerlingen die betrokken zijn geweest. Geweld is absoluut uit den boze binnen het IJsselcollege.

Filmpje gebruik taser : Anoniem ingezonden (Let op kan als schokkend worden ervaren)

Related Articles

Beschietingen woning Charactostraat Capelle aan den IJssel link met vier schietincidenten

0
Capelle aan den IJssel - De eigenaar van de woning aan de Charactostraat in Capelle...

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,259FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg