Ochtendfile A16 veroorzaakt door dronken bestuurder zonder rijbewijs Zwijndrecht

donderdag 23 november 2017 13:44

Rotterdam – De file op de A16 vanmorgen tussen Dordrecht en Zwijndrecht werd veroorzaakt door een ongeval. Een bestuurder zonder rijbewijs en een slokje teveel op was betrokken bij een aanrijding met twee voertuigen.

Bij het controleren van de bestuurders bleek dat één van hen geen rijbewijs was, daarnaast werd in de auto een half leeggedronken fles wodka aangetroffen.  De bestuurder werd ter plaatse aangehouden en meegenomen naar het politiebureau in Papendrecht. Uit het onderzoek op de ademanalyse bleek dat de bestuurder 5x de toegestane hoeveelheid had gedronken.

Tegen de bestuurder is een proces-verbaal opgemaakt in verband met het rijden onder invloed van alcohol en het niet in het bezit zijn van een rijbewijs.
Hij mag zich binnenkort verantwoorden voor de rechter.

Wederom een flinke ochtendfile! Ditmaal 15 kilometer op de A16 bij Zwijndrecht na ongeval met dronken bestuurder zonder…

Gepostet von Politie Drechtsteden-Buiten am Donnerstag, 23. November 2017

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ochtendfile A16 veroorzaakt door dronken bestuurder zonder rijbewijs Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De file op de A16 vanmorgen tussen Dordrecht en Zwijndrecht werd veroorzaakt door een ongeval. Een bestuurder zonder rijbewijs en een slokje teveel op was betrokken bij een aanrijding met twee voertuigen.

Bij het controleren van de bestuurders bleek dat één van hen geen rijbewijs was, daarnaast werd in de auto een half leeggedronken fles wodka aangetroffen.  De bestuurder werd ter plaatse aangehouden en meegenomen naar het politiebureau in Papendrecht. Uit het onderzoek op de ademanalyse bleek dat de bestuurder 5x de toegestane hoeveelheid had gedronken.

Tegen de bestuurder is een proces-verbaal opgemaakt in verband met het rijden onder invloed van alcohol en het niet in het bezit zijn van een rijbewijs.
Hij mag zich binnenkort verantwoorden voor de rechter.

Wederom een flinke ochtendfile! Ditmaal 15 kilometer op de A16 bij Zwijndrecht na ongeval met dronken bestuurder zonder…

Gepostet von Politie Drechtsteden-Buiten am Donnerstag, 23. November 2017

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!