donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Politie zoekt getuigen beroving Wiekslag Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De politie is op zoek naar getuigen van een beroving aan de Wiekslag in Capelle aan den IJssel. De beroving vond omstreeks 13.30 uur plaats. Twee donkere mannen van ongeveer 18-20 jaar oud bedreigden het slachtoffer er gingen er daarna richting de bushalte vandoor.

De politie is op zoek naar de twee waarvan er één een donkerblauwe en de ander een zwarte jas droeg en een spijkerbroek. Heeft u tips die kunnen leiden tot de aanhouding bel dan met 112 bij aantreffen personen of meld misdaad anoniem via 0900-8844.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -