Politie zoekt getuigen beroving Wiekslag Capelle aan den IJssel

donderdag 23 november 2017 13:49

Capelle aan den IJssel – De politie is op zoek naar getuigen van een beroving aan de Wiekslag in Capelle aan den IJssel. De beroving vond omstreeks 13.30 uur plaats. Twee donkere mannen van ongeveer 18-20 jaar oud bedreigden het slachtoffer er gingen er daarna richting de bushalte vandoor.

De politie is op zoek naar de twee waarvan er één een donkerblauwe en de ander een zwarte jas droeg en een spijkerbroek. Heeft u tips die kunnen leiden tot de aanhouding bel dan met 112 bij aantreffen personen of meld misdaad anoniem via 0900-8844.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie zoekt getuigen beroving Wiekslag Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De politie is op zoek naar getuigen van een beroving aan de Wiekslag in Capelle aan den IJssel. De beroving vond omstreeks 13.30 uur plaats. Twee donkere mannen van ongeveer 18-20 jaar oud bedreigden het slachtoffer er gingen er daarna richting de bushalte vandoor.

De politie is op zoek naar de twee waarvan er één een donkerblauwe en de ander een zwarte jas droeg en een spijkerbroek. Heeft u tips die kunnen leiden tot de aanhouding bel dan met 112 bij aantreffen personen of meld misdaad anoniem via 0900-8844.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!