Politie zoekt getuigen vechtpartij met dodelijke afloop metrostation Zuidplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie onderzoekt een incident dat vrijdag 24 november omstreeks 16.15 uur op het metroperron boven het Metroplein plaatsvond en waarbij een 54-jarige Rotterdammer uiteindelijk kwam te overlijden.

Die dag omstreeks 16.15 uur ontstond er voor de lift op het perron, rijrichting Spijkenisse een vechtpartij. Een 54-jarige Rotterdammer raakte bij dit incident ten val en verloor daarbij kort het bewustzijn. Politieagenten die ter plaatse kwamen, kregen aanvankelijk contact met het slachtoffer. Door ambulancepersoneel werd de man ter controle vervoerd naar een ziekenhuis. In de loop van de avond verslechterde echter zijn toestand en kwam de man uiteindelijk te overlijden. De politie onderzoekt wat er aan de vechtpartij voorafging en hoe de man daarbij ten val is gekomen.

- Advertisement -

Oproep getuigen
De politie van het basisteam Zuidplein is daarbij op zoek naar getuigen die de vechtpartij met het 54-jarige slachtoffer nabij de lift op het metroperron (richting Spijkenisse) hebben waargenomen. Zij worden verzocht direct te bellen met het algemene nummer van de politie 0900-8844.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...

Kat overleden door verwaarlozing Rotterdammer

Rotterdam - Afgelopen week is een kat overleden, omdat de eigenaar het diertje had verwaarloosd. Dit heeft de...

Brand in containerruimte van MFC Zuid Boerhaavestraat Rotterdam

Rotterdam - In de containerruimte van MFC Rotterdam Zuid aan de Boerhaavestraat in Rotterdam is afgelopen nacht rond...