Automobilist rijdt tegen boom en raakt gewond op de Bijerincklaan in Waddinxveen

dinsdag 28 november 2017 02:11

WADDINXVEEN – Maandagavond 27 november rond 21.51 uur is een automobilist tegen een boom gereden, dit gebeurde nadat deze het macht over het stuur verloor op de Bijerincklaan (N453) in Waddinxveen. De bestuurder raakte hierbij gewond.

Het slachtoffer zat na het ongeval bekneld in zijn voertuig, de brandweer heeft het slachtoffer uit zijn benarde positie bevrijd. Hierna is de bestuurder met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het Mobiel Medisch Team heeft assistentie verleend aan het ambulancepersoneel.

De weg is ten tijde van het ongeval afgesloten geweest. Het team van de Verkeersongevallen Analyse heeft onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval. De auto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd, een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

0 reacties

Automobilist rijdt tegen boom en raakt gewond op de Bijerincklaan in Waddinxveen
Schrijver:

 

 

WADDINXVEEN – Maandagavond 27 november rond 21.51 uur is een automobilist tegen een boom gereden, dit gebeurde nadat deze het macht over het stuur verloor op de Bijerincklaan (N453) in Waddinxveen. De bestuurder raakte hierbij gewond.

Het slachtoffer zat na het ongeval bekneld in zijn voertuig, de brandweer heeft het slachtoffer uit zijn benarde positie bevrijd. Hierna is de bestuurder met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het Mobiel Medisch Team heeft assistentie verleend aan het ambulancepersoneel.

De weg is ten tijde van het ongeval afgesloten geweest. Het team van de Verkeersongevallen Analyse heeft onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval. De auto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd, een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!