zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Automobilist rijdt tegen boom en raakt gewond op de Bijerincklaan in Waddinxveen

- advertentie -

WADDINXVEEN – Maandagavond 27 november rond 21.51 uur is een automobilist tegen een boom gereden, dit gebeurde nadat deze het macht over het stuur verloor op de Bijerincklaan (N453) in Waddinxveen. De bestuurder raakte hierbij gewond.

Het slachtoffer zat na het ongeval bekneld in zijn voertuig, de brandweer heeft het slachtoffer uit zijn benarde positie bevrijd. Hierna is de bestuurder met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het Mobiel Medisch Team heeft assistentie verleend aan het ambulancepersoneel.

De weg is ten tijde van het ongeval afgesloten geweest. Het team van de Verkeersongevallen Analyse heeft onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval. De auto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd, een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen.

Foto’s : Remco Gerritsen

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -