zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Aanhoudingen na klopjacht op inbrekers met politiehelikopter Chopinstraat Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den Ijssel – Drie woninginbrekers waren vanavond snel het haasje. De inbrekers sloegen met zijn vieren toe bij een woning in de Chopinstraat. Ze werden echter snel gespot waarna de politie een klopjacht met onder andere een politiehelikopter startte.

Drie van de vier konden vervolgens door de agenten snel worden aangehouden. De vierde kon helaas nog ontkomen, echter wordt ook verwacht dat deze wel tegen de lamp zal lopen. Het is niet bekend of het viertal iets buit heeft gemaakt. De jongens zitten vast.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -