Persoon te water Reeuwijksehoutwal Reeuwijk blijkt zwemmer te zijn

zaterdag 2 december 2017 12:51

REEUWIJK- Zaterdagmorgen 2 december rond 11.35 uur werd melding gedaan van een persoon te water aan de Reeuwijksehoutwal in Reeuwijk. De melding werd gemaakt nadat een voorbijganger een fiets en een stapeltje kleding zag liggen.

De brandweer is vervolgens op zoek gegaan op de Reeuwijkseplassen. Dit met behulp van de boot van de brandweer. Ook de duikers van de brandweer waren ter plaatse. Echter bleken de spullen van een zwemmer te zijn. De man kwam net aanlopen toen de zoekactie net gestart was en gaf aan dat het zijn kleding was.

Foto’s: Remco Gerritsen

 

0 reacties

Persoon te water Reeuwijksehoutwal Reeuwijk blijkt zwemmer te zijn
Schrijver:

 

 

REEUWIJK- Zaterdagmorgen 2 december rond 11.35 uur werd melding gedaan van een persoon te water aan de Reeuwijksehoutwal in Reeuwijk. De melding werd gemaakt nadat een voorbijganger een fiets en een stapeltje kleding zag liggen.

De brandweer is vervolgens op zoek gegaan op de Reeuwijkseplassen. Dit met behulp van de boot van de brandweer. Ook de duikers van de brandweer waren ter plaatse. Echter bleken de spullen van een zwemmer te zijn. De man kwam net aanlopen toen de zoekactie net gestart was en gaf aan dat het zijn kleding was.

Foto’s: Remco Gerritsen

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!