zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Persoon te water Reeuwijksehoutwal Reeuwijk blijkt zwemmer te zijn

- advertentie -

REEUWIJK- Zaterdagmorgen 2 december rond 11.35 uur werd melding gedaan van een persoon te water aan de Reeuwijksehoutwal in Reeuwijk. De melding werd gemaakt nadat een voorbijganger een fiets en een stapeltje kleding zag liggen.

De brandweer is vervolgens op zoek gegaan op de Reeuwijkseplassen. Dit met behulp van de boot van de brandweer. Ook de duikers van de brandweer waren ter plaatse. Echter bleken de spullen van een zwemmer te zijn. De man kwam net aanlopen toen de zoekactie net gestart was en gaf aan dat het zijn kleding was.

Foto’s: Remco Gerritsen

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -