AMBER ALERT Abdullah Mazmahor (15)

zondag 3 december 2017 12:55

Abdullah is zonder jas vanaf huis weggegaan. Sindsdien ontbreekt elk spoor. Abdullah is doof, autistisch, verstandelijk beperkt en communiceert alleen via gebaren. Hij heeft halflang krullend haar en droeg een crèmekleurig overhemd. Er zijn zorgen over zijn welzijn. Hij is voor het laatst gezien in Schiedam, mogelijk is hij in Zoetermeer gespot

Naam:Abdullah Mazmahor

Geboortedatum:08-02-2002

Huidige leeftijd:15

Lengte:185

Haarkleur:zwart

Oogkleur:donker

Geslacht:man

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

AMBER ALERT Abdullah Mazmahor (15)
Schrijver:

 

 

Abdullah is zonder jas vanaf huis weggegaan. Sindsdien ontbreekt elk spoor. Abdullah is doof, autistisch, verstandelijk beperkt en communiceert alleen via gebaren. Hij heeft halflang krullend haar en droeg een crèmekleurig overhemd. Er zijn zorgen over zijn welzijn. Hij is voor het laatst gezien in Schiedam, mogelijk is hij in Zoetermeer gespot

Naam:Abdullah Mazmahor

Geboortedatum:08-02-2002

Huidige leeftijd:15

Lengte:185

Haarkleur:zwart

Oogkleur:donker

Geslacht:man

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!