zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Brandweer redt mensen bij uitslaande woningbrand Dordtselaan Rotterdam

- advertentie -

ROTTERDAM – In een woning op de Dordtselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een brand gewoed. De brand ontstond in de keuken van één van de appartementen en was al snel uitslaand. Één persoon raakte gewond door rookinhalatie en moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Het slachtoffer bevond zich bij aankomst van de brandweer op het balkon boven de brand. De brandweer heeft deze met een hoogwerker naar beneden gehaald. Twee mensen zijn door de brandweer gered uit het huis was in brand stond op de derde verdieping.

Het vuur was uiteindelijk snel uit maar de schade is groot. Mensen uit omliggende woningen moesten tijdelijk hun huis uit. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -