Brandweer redt mensen bij uitslaande woningbrand Dordtselaan Rotterdam

zondag 3 december 2017 12:52

ROTTERDAM – In een woning op de Dordtselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een brand gewoed. De brand ontstond in de keuken van één van de appartementen en was al snel uitslaand. Één persoon raakte gewond door rookinhalatie en moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Het slachtoffer bevond zich bij aankomst van de brandweer op het balkon boven de brand. De brandweer heeft deze met een hoogwerker naar beneden gehaald. Twee mensen zijn door de brandweer gered uit het huis was in brand stond op de derde verdieping.

Het vuur was uiteindelijk snel uit maar de schade is groot. Mensen uit omliggende woningen moesten tijdelijk hun huis uit. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer redt mensen bij uitslaande woningbrand Dordtselaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – In een woning op de Dordtselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een brand gewoed. De brand ontstond in de keuken van één van de appartementen en was al snel uitslaand. Één persoon raakte gewond door rookinhalatie en moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Het slachtoffer bevond zich bij aankomst van de brandweer op het balkon boven de brand. De brandweer heeft deze met een hoogwerker naar beneden gehaald. Twee mensen zijn door de brandweer gered uit het huis was in brand stond op de derde verdieping.

Het vuur was uiteindelijk snel uit maar de schade is groot. Mensen uit omliggende woningen moesten tijdelijk hun huis uit. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!