Drie aanhoudingen bij melding geluidshinder die uit de hand loopt Jacob Catsstraat Rotterdam

zondag 3 december 2017 23:40

Rotterdam – Zondag 3 december zijn in en rond een woning op de Jacob Catsstraat in Rotterdam drie personen aangehouden voor uiteenlopende feiten toen de politie ter plaatse was voor een melding geluidshinder.

Zaterdag op zondag nacht kreeg de politie een melding over geluidshinder uit een woning in de Jacob Catsstraat, een melding die tegenwoordig al vrij normaal blijkt te zijn in het weekend. Hierop is de politie naar het opgegeven adres gegaan om met een goed gesprek de overlast tot stoppen te krijgen. Deze nacht kreeg de melding echter een andere wending omdat met de hoofdbewoner als mede andere mensen in de woning geen normaal woord te wisselen was. Dit lag aan een combinatie van alcohol en drugs.

Omdat de sfeer nog al dreigend was waren er al collega’s van onder andere de hondenbrigade ter plaatse. Nadat er politie van enkele personen flink wat ziektes over zich heen hadden gekregen in woordelijke zin zijn zij overgegaan tot het doen van aanhoudingen. Tijdens het verrichten van de aanhoudingen vond één persoon het nodig om een bierfles naar één van de agenten zijn hoofd te gooien. Deze aangehouden personen worden verdacht van de volgende feiten: Belediging, opruiïng, verzet bij arrestatie en poging zware mishandeling van één van de agenten.

De hondengeleider was genoodzaakt om bij deze aanhoudingen zijn dienshond en taser in te zetten. Alle aangehouden verdachten zijn in de loop van de dag gehoord door de recherche. Wat voor straf hun boven het hoofd hangt is niet bekend gemaakt.

 

0 reacties

Drie aanhoudingen bij melding geluidshinder die uit de hand loopt Jacob Catsstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zondag 3 december zijn in en rond een woning op de Jacob Catsstraat in Rotterdam drie personen aangehouden voor uiteenlopende feiten toen de politie ter plaatse was voor een melding geluidshinder.

Zaterdag op zondag nacht kreeg de politie een melding over geluidshinder uit een woning in de Jacob Catsstraat, een melding die tegenwoordig al vrij normaal blijkt te zijn in het weekend. Hierop is de politie naar het opgegeven adres gegaan om met een goed gesprek de overlast tot stoppen te krijgen. Deze nacht kreeg de melding echter een andere wending omdat met de hoofdbewoner als mede andere mensen in de woning geen normaal woord te wisselen was. Dit lag aan een combinatie van alcohol en drugs.

Omdat de sfeer nog al dreigend was waren er al collega’s van onder andere de hondenbrigade ter plaatse. Nadat er politie van enkele personen flink wat ziektes over zich heen hadden gekregen in woordelijke zin zijn zij overgegaan tot het doen van aanhoudingen. Tijdens het verrichten van de aanhoudingen vond één persoon het nodig om een bierfles naar één van de agenten zijn hoofd te gooien. Deze aangehouden personen worden verdacht van de volgende feiten: Belediging, opruiïng, verzet bij arrestatie en poging zware mishandeling van één van de agenten.

De hondengeleider was genoodzaakt om bij deze aanhoudingen zijn dienshond en taser in te zetten. Alle aangehouden verdachten zijn in de loop van de dag gehoord door de recherche. Wat voor straf hun boven het hoofd hangt is niet bekend gemaakt.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!