Headlines Schiedam

BREKEND : Vermiste Abdullah Mazmahor goede gezondheid gevonden in tuinhuisje Vijfsluizen Schiedam

SCHIEDAM – De vermiste 15-jarige Abdullah Mazmahor is gevonden, de jongen zou zijn gevonden door zijn vader met een vrijwilliger. De politie liet weten dat Abdullah gevonden is in een tuinhuisje op het complex Vijfsluizen. Voor de jongen werd een Amber Alert uitgegeven.

Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om de jongen na te kijken. De politie maakte zich ernstig zorgen om het welzijn van de jongen. Hij was er zonder jas vandoor gegaan, daarnaast is hij doof en autistisch en afhankelijk van bepaalde medicijnen.

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten