BREKEND : Vermiste Abdullah Mazmahor goede gezondheid gevonden in tuinhuisje Vijfsluizen Schiedam

maandag 4 december 2017 16:47

SCHIEDAM – De vermiste 15-jarige Abdullah Mazmahor is gevonden, de jongen zou zijn gevonden door zijn vader met een vrijwilliger. De politie liet weten dat Abdullah gevonden is in een tuinhuisje op het complex Vijfsluizen. Voor de jongen werd een Amber Alert uitgegeven.

Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om de jongen na te kijken. De politie maakte zich ernstig zorgen om het welzijn van de jongen. Hij was er zonder jas vandoor gegaan, daarnaast is hij doof en autistisch en afhankelijk van bepaalde medicijnen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

BREKEND : Vermiste Abdullah Mazmahor goede gezondheid gevonden in tuinhuisje Vijfsluizen Schiedam
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – De vermiste 15-jarige Abdullah Mazmahor is gevonden, de jongen zou zijn gevonden door zijn vader met een vrijwilliger. De politie liet weten dat Abdullah gevonden is in een tuinhuisje op het complex Vijfsluizen. Voor de jongen werd een Amber Alert uitgegeven.

Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om de jongen na te kijken. De politie maakte zich ernstig zorgen om het welzijn van de jongen. Hij was er zonder jas vandoor gegaan, daarnaast is hij doof en autistisch en afhankelijk van bepaalde medicijnen.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!