zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

BREKEND : Vermiste Abdullah Mazmahor goede gezondheid gevonden in tuinhuisje Vijfsluizen Schiedam

- advertentie -

SCHIEDAM – De vermiste 15-jarige Abdullah Mazmahor is gevonden, de jongen zou zijn gevonden door zijn vader met een vrijwilliger. De politie liet weten dat Abdullah gevonden is in een tuinhuisje op het complex Vijfsluizen. Voor de jongen werd een Amber Alert uitgegeven.

Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om de jongen na te kijken. De politie maakte zich ernstig zorgen om het welzijn van de jongen. Hij was er zonder jas vandoor gegaan, daarnaast is hij doof en autistisch en afhankelijk van bepaalde medicijnen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -