Headlines Moordrecht Zuidplas

Buurtbewoners blussen brand in auto na kortsluiting Oosteinde Moordrecht

Moordrecht – Maandagavond 4 december rond 18.10 uur hebben buurtbewoners een brand geblust nadat een auto kortsluiting had gehad in het ventilatierooster. De auto stond op dat moment op de Lijnbaan in Moordrecht.

De brandweer heeft echter nog wel een controle uitgevoerd, dit om te kijken of de brand zeker gedoofd was. De auto zal geborgen worden door een bergingsbedrijf. De bestuurder van de auto raakte niet gewond.

Foto’s : Duncan Kraaijer

20171204185107.jpg

20171204185108.jpg

20171204185109.jpg

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten