Handhavers ruimen fietswrakken in hoekenbuurt op Capelle aan den IJssel

maandag 4 december 2017 13:38

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving hebben maandagmorgen tientallen fietswrakken verwijderd. Van bewoners van de De Hoekenflats waren meerdere klachten binnengekomen over fietsen die gestald stonden maar niet werden gebruikt. Dit was voornamelijk bij de ingangen van de flats.

Afgelopen week werden de fietsen gestickerd door de gemeente, de fietsen die nu nog niet waren weggehaald door de eigenaren werden vandaag door gemeente verwijderd. De fietsen gaan mee naar de loods waar ze een tijd gestald blijven staan. Indien de fietsen niet worden opgehaald worden aan een goed doel aangeboden.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Handhavers ruimen fietswrakken in hoekenbuurt op Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving hebben maandagmorgen tientallen fietswrakken verwijderd. Van bewoners van de De Hoekenflats waren meerdere klachten binnengekomen over fietsen die gestald stonden maar niet werden gebruikt. Dit was voornamelijk bij de ingangen van de flats.

Afgelopen week werden de fietsen gestickerd door de gemeente, de fietsen die nu nog niet waren weggehaald door de eigenaren werden vandaag door gemeente verwijderd. De fietsen gaan mee naar de loods waar ze een tijd gestald blijven staan. Indien de fietsen niet worden opgehaald worden aan een goed doel aangeboden.

 

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!