zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Handhavers ruimen fietswrakken in hoekenbuurt op Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving hebben maandagmorgen tientallen fietswrakken verwijderd. Van bewoners van de De Hoekenflats waren meerdere klachten binnengekomen over fietsen die gestald stonden maar niet werden gebruikt. Dit was voornamelijk bij de ingangen van de flats.

Afgelopen week werden de fietsen gestickerd door de gemeente, de fietsen die nu nog niet waren weggehaald door de eigenaren werden vandaag door gemeente verwijderd. De fietsen gaan mee naar de loods waar ze een tijd gestald blijven staan. Indien de fietsen niet worden opgehaald worden aan een goed doel aangeboden.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -