Capelle aan den IJssel Headlines

Handhavers ruimen fietswrakken in hoekenbuurt op Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving hebben maandagmorgen tientallen fietswrakken verwijderd. Van bewoners van de De Hoekenflats waren meerdere klachten binnengekomen over fietsen die gestald stonden maar niet werden gebruikt. Dit was voornamelijk bij de ingangen van de flats.

Afgelopen week werden de fietsen gestickerd door de gemeente, de fietsen die nu nog niet waren weggehaald door de eigenaren werden vandaag door gemeente verwijderd. De fietsen gaan mee naar de loods waar ze een tijd gestald blijven staan. Indien de fietsen niet worden opgehaald worden aan een goed doel aangeboden.

 

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter