zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Huizen ontruimd na vondst van 200kg illegaal vuurwerk Schutwant Hoogvliet

- advertentie -

Hoogvliet – De politie heeft dankzij een anonieme tip in een woning aan de Schutwant 200kg zwaar illegaal vuurwerk aangetroffen. De vuurwerk bevindt zich op de zolderverdieping van de woning. Vanwege de instabiliteit van het vuurwerk zijn een groot aantal huizen rondom de betreffende woning ontruimd.

Het illegale vuurwerk waaronder nitraten, mortieren en professioneel vuurwerk wat gedemonteerd is instabiel en brengt grote risico’s met zich meer. De politie is vanaf de ochtend bezig. Defensie is ter plekke met een Explosieve Opruimingsdienst. Zij moeten het vuurwerk transport gereed maken waarna het elders tot ontploffing kan worden gebracht.

Voor zover bekend is er één persoon aangehouden, wanneer de omliggende bewoners weer terug mogen is nog niet bekend.

Foto : Politie

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -