Man overleden na val in water Govert van Wijnkade Schiedam

maandag 4 december 2017 10:02

Maassluis – De man die vanmorgen aan de Govert van Wijnkade in het water werd aangetroffen is overleden. Het slachtoffer werd vanmorgen door de brandweer uit het water gehaald en vervolgens gelijk op de kade nog gereanimeerd.

Met spoed werd het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht, aldaar overleed deze alsnog aan zijn verwondingen. Het is nog niet bekend hoe de man te water kon raken. De politie liet wel weten dat het niet om de vermiste Abdullah uit Schiedam gaat.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man overleden na val in water Govert van Wijnkade Schiedam
Schrijver:

 

 

Maassluis – De man die vanmorgen aan de Govert van Wijnkade in het water werd aangetroffen is overleden. Het slachtoffer werd vanmorgen door de brandweer uit het water gehaald en vervolgens gelijk op de kade nog gereanimeerd.

Met spoed werd het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht, aldaar overleed deze alsnog aan zijn verwondingen. Het is nog niet bekend hoe de man te water kon raken. De politie liet wel weten dat het niet om de vermiste Abdullah uit Schiedam gaat.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!