zaterdag, januari 22, 2022
5.6 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Man overleden na val in water Govert van Wijnkade Schiedam

- advertentie -

Maassluis – De man die vanmorgen aan de Govert van Wijnkade in het water werd aangetroffen is overleden. Het slachtoffer werd vanmorgen door de brandweer uit het water gehaald en vervolgens gelijk op de kade nog gereanimeerd.

Met spoed werd het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht, aldaar overleed deze alsnog aan zijn verwondingen. Het is nog niet bekend hoe de man te water kon raken. De politie liet wel weten dat het niet om de vermiste Abdullah uit Schiedam gaat.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -