zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Strandtent Zwoel compleet verwoest door brand Hoek van Holland

- advertentie -

Hoek van Holland – Strandtent Zwoel aan de Zeekant is maandagmorgen volledig in de as gelegd. De brand brak omstreeks 09.00 uur uit. Bij aankomst van de brandweer stond het pand al vol rook en waren er binnen al flinke vlammen te zien. Niet veel later sloegen de vlammen uit het dak van de strandtent.

De brandweer had problemen met het blussen van de brand, er liggen niet voldoende putten in de buurt waar je bluswater uit kan halen. Er werd daarom besloten om gebruik te maken van zeewater via een speciale pomp. Daarnaast kon de brandweer het pand niet zomaar betreden vanwege de aanwezig gasflessen. De voorkeur ging daarna uit om naastgelegen strandtenten nat te houden en overslag te voorkomen.

De brand ging gepaard met veel rook, via NL-alert kregen bewoners uit de omgeving het pand om ramen en deuren gesloten te houden. In de rook zitten altijd giftige stoffen die vrijkomen. De brand was omstreeks 11.00 uur onder controle. De oorzaak is nog onbekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -