Vakantiehuisje verwoest door brand Kruininger Gors Oostvoorne

maandag 4 december 2017 11:48

Oostvoorne – Op het  vakantiepark Kruininger Gors heeft gisterenavond een felle brand gewoed in een vakantiehuisje. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van een flinke brand met een behoorlijke rookontwikkeling.

Het vuur was uiteindelijk snel uit, maar het nablussen heeft nog enige tijd geduurd. Om alles goed te kunnen blussen moest er een gedeelte worden gesloopt. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Een jaar geleden was er ook brand op het park, die was toen vermoedelijk aangestoken. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van deze brand en sluit brandstichting niet uit.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vakantiehuisje verwoest door brand Kruininger Gors Oostvoorne
Schrijver:

 

 

Oostvoorne – Op het  vakantiepark Kruininger Gors heeft gisterenavond een felle brand gewoed in een vakantiehuisje. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van een flinke brand met een behoorlijke rookontwikkeling.

Het vuur was uiteindelijk snel uit, maar het nablussen heeft nog enige tijd geduurd. Om alles goed te kunnen blussen moest er een gedeelte worden gesloopt. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Een jaar geleden was er ook brand op het park, die was toen vermoedelijk aangestoken. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van deze brand en sluit brandstichting niet uit.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!