dinsdag, januari 18, 2022
4.4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Bewoner vindt gedumpte zak met cocaïne op balkon Djeddalaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een bewoner van de Djeddalaan heeft woensdagmiddag de politie gebeld dat hij een tas met pakketjes op zijn balkon had aangetroffen. De politie ging ter plaatse en stelden vast dat er drugs in te tas aanwezig was. Zij hebben vervolgens een onderzoek ingesteld naar de herkomst van de tas. Dit leidde naar een woning verderop in dezelfde straat.

De politie stapte de woning binnen waarna er ruim 17,5 kilo zuivere cocaïne en een automatisch vuurwapen werden aangetroffen. De drugs is inmiddels vernietigd en het vuurwapen is in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in naar de bewoner van het pand.

 

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -