Bewoner vindt gedumpte zak met cocaïne op balkon Djeddalaan Rotterdam

vrijdag 8 december 2017 20:03

Rotterdam – Een bewoner van de Djeddalaan heeft woensdagmiddag de politie gebeld dat hij een tas met pakketjes op zijn balkon had aangetroffen. De politie ging ter plaatse en stelden vast dat er drugs in te tas aanwezig was. Zij hebben vervolgens een onderzoek ingesteld naar de herkomst van de tas. Dit leidde naar een woning verderop in dezelfde straat.

De politie stapte de woning binnen waarna er ruim 17,5 kilo zuivere cocaïne en een automatisch vuurwapen werden aangetroffen. De drugs is inmiddels vernietigd en het vuurwapen is in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in naar de bewoner van het pand.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bewoner vindt gedumpte zak met cocaïne op balkon Djeddalaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een bewoner van de Djeddalaan heeft woensdagmiddag de politie gebeld dat hij een tas met pakketjes op zijn balkon had aangetroffen. De politie ging ter plaatse en stelden vast dat er drugs in te tas aanwezig was. Zij hebben vervolgens een onderzoek ingesteld naar de herkomst van de tas. Dit leidde naar een woning verderop in dezelfde straat.

De politie stapte de woning binnen waarna er ruim 17,5 kilo zuivere cocaïne en een automatisch vuurwapen werden aangetroffen. De drugs is inmiddels vernietigd en het vuurwapen is in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in naar de bewoner van het pand.

 

 

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!