donderdag, juni 30, 2022
19.9 C
Rotterdam
donderdag 30 juni 2022

Gewonde na schietpartij Parkweg Schiedam

- advertentie -

Schiedam – Bij een schietpartij aan de Parkweg is vrijdagavond iemand gewond geraakt. Het slachtoffer werd daar nabij of in een flat neergeschoten en raakte gewond. Omdat de ernst van de verwondingen niet bekend is, is het Mobiel Medisch Team ter plaatse.

Zij doen het slachtoffer in de ambulance behandelen aan zijn verwondingen. Hoe ernstig deze daadwerkelijk zijn is nog niet bekend. Het slachtoffer is aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een plaats delict gemaakt en zal sporen laten veiligstellen door de forensische opsporing. Mocht u meer informatie hebben dan komt de politie graag met u in contac


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -