Nabestaanden leggen bloemen op plek dodelijk ongeval N209 Bleiswijk

vrijdag 8 december 2017 21:32

Bleiswijk – Nabestaanden van het dodelijke ongeval op de N209 hebben vrijdagavond bloemen in de berm gelegd. Om dit veilig te laten verlopen werd door de politie de weg 10 minuten lang in beide richtingen afgesloten. Zo konden de nabestaanden even bij elkaar komen.

Een 52-jarige man uit Bleiswijk reed op zaterdagavond omstreeks 21.30 uur tegen een boom en belandde daarna in de greppel. Hulp kwam voor hem te laat, hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie zoekt nog steeds uit hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Nabestaanden leggen bloemen op plek dodelijk ongeval N209 Bleiswijk
Schrijver:

 

 

Bleiswijk – Nabestaanden van het dodelijke ongeval op de N209 hebben vrijdagavond bloemen in de berm gelegd. Om dit veilig te laten verlopen werd door de politie de weg 10 minuten lang in beide richtingen afgesloten. Zo konden de nabestaanden even bij elkaar komen.

Een 52-jarige man uit Bleiswijk reed op zaterdagavond omstreeks 21.30 uur tegen een boom en belandde daarna in de greppel. Hulp kwam voor hem te laat, hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie zoekt nog steeds uit hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!