dinsdag, januari 18, 2022
4.4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Nabestaanden leggen bloemen op plek dodelijk ongeval N209 Bleiswijk

- advertentie -

Bleiswijk – Nabestaanden van het dodelijke ongeval op de N209 hebben vrijdagavond bloemen in de berm gelegd. Om dit veilig te laten verlopen werd door de politie de weg 10 minuten lang in beide richtingen afgesloten. Zo konden de nabestaanden even bij elkaar komen.

Een 52-jarige man uit Bleiswijk reed op zaterdagavond omstreeks 21.30 uur tegen een boom en belandde daarna in de greppel. Hulp kwam voor hem te laat, hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie zoekt nog steeds uit hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -