zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Politie rolt hennepkwekerij op in bedrijfspand Bleiswijk

- advertentie -

Bleiswijk – De politie heeft op donderdag 7 december een hennepkwekerij opgerold, deze was aanwezig in een bedrijfspand. De agenten gingen een kijkje nemen nadat er een anonieme tip was binnengekomen.

Eenmaal ter plaatse werd er toegang tot het pand verschaft en vond men de kwekerij. Deze bleek volledig functioneel te zijn. Een speciaal bedrijf heeft de kwekerij ontmanteld en de planten met onderdelen zullen worden vernietigd. Naar de eigenaar wordt een onderzoek ingesteld.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -