Politie rolt hennepkwekerij op in bedrijfspand Bleiswijk

vrijdag 8 december 2017 20:38

Bleiswijk – De politie heeft op donderdag 7 december een hennepkwekerij opgerold, deze was aanwezig in een bedrijfspand. De agenten gingen een kijkje nemen nadat er een anonieme tip was binnengekomen.

Eenmaal ter plaatse werd er toegang tot het pand verschaft en vond men de kwekerij. Deze bleek volledig functioneel te zijn. Een speciaal bedrijf heeft de kwekerij ontmanteld en de planten met onderdelen zullen worden vernietigd. Naar de eigenaar wordt een onderzoek ingesteld.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie rolt hennepkwekerij op in bedrijfspand Bleiswijk
Schrijver:

 

 

Bleiswijk – De politie heeft op donderdag 7 december een hennepkwekerij opgerold, deze was aanwezig in een bedrijfspand. De agenten gingen een kijkje nemen nadat er een anonieme tip was binnengekomen.

Eenmaal ter plaatse werd er toegang tot het pand verschaft en vond men de kwekerij. Deze bleek volledig functioneel te zijn. Een speciaal bedrijf heeft de kwekerij ontmanteld en de planten met onderdelen zullen worden vernietigd. Naar de eigenaar wordt een onderzoek ingesteld.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!