vrijdag, juli 1, 2022
19.1 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Politie schrijft voor 23000 euro aan bekeuringen op het Noordereiland in Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft op de Prins Hendrikkade ruim 100 bekeuringen geschreven voor het negeren van een doorgetrokken streep op de Prins Hendrikkade. Automobilisten proberen vaak de doelgroepenstrook vanaf de Willemsbrug naar het Noordereiland te gebruik om de file te passeren.

Op deze strook mag je bij de stoplichten echter alleen rechtdoor of rechtsaf het Noordereiland op. Het is niet toegestaan om linksaf de Koninginnebrug op te gaan. De automobilisten kregen een verbaal voor het negeren van een doorgetrokken streep. De politie had meerdere klachten binnengekregen en besloot omdat het een gevaarlijke situatie betrof te controleren. Dit bleek dan ook niet onnodig te zijn. De hoogte van de boete bedraagt 230 euro.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,234VolgersVolg
- advertentie -