zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Politie schrijft voor 23000 euro aan bekeuringen op het Noordereiland in Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft op de Prins Hendrikkade ruim 100 bekeuringen geschreven voor het negeren van een doorgetrokken streep op de Prins Hendrikkade. Automobilisten proberen vaak de doelgroepenstrook vanaf de Willemsbrug naar het Noordereiland te gebruik om de file te passeren.

Op deze strook mag je bij de stoplichten echter alleen rechtdoor of rechtsaf het Noordereiland op. Het is niet toegestaan om linksaf de Koninginnebrug op te gaan. De automobilisten kregen een verbaal voor het negeren van een doorgetrokken streep. De politie had meerdere klachten binnengekregen en besloot omdat het een gevaarlijke situatie betrof te controleren. Dit bleek dan ook niet onnodig te zijn. De hoogte van de boete bedraagt 230 euro.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -