Politie zoekt getuigen schietpartij Dadeltuin Rotterdam

vrijdag 8 december 2017 19:48

Rotterdam – De politie is druk bezig met het onderzoek naar een schietincident op de Dadeltuin. Er is nu nog veel onduidelijk. Getuigen gaven op donderdagmiddag om 15.00 uur door aan de politie dat er iemand had geschoten op een wegrijdende auto. Er raakte niemand gewond. Wel hielden agenten een 21-jarige man uit Rotterdam aan en vonden in de bosjes een vuurwapen.

Detailopname surveillancewagen
Na de melding startten politiemensen direct een onderzoek. Via getuigen kwamen zij bij de verdachte. Deze stond op de Dadeltuin bij een auto die gebotst was op een betonblok. Ze hielden deze 21-jarige man aan. De politie onderzoekt nu wat er precies gebeurd is en wat de aanleiding was van het schietincident. Getuigen kunnen helpen door hun informatie door te geven aan de politie of via onderstaand tipformulier.

Uw hulp
Politie en Openbaar Ministerie (OM) zetten vol in op de strijd tegen vuurwapens. Het Rotterdams Openbaar Ministerie eist hogere straffen voor vuurwapenbezit en de politie onderzoekt elke melding en tip. De hulp van getuigen is daarbij van groot belang. Wie weet dat een persoon in het bezit van een (vuur)wapen is belt de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met 0800-7000. Wie daadwerkelijk iemand met een vuurwapen denkt te zien, belt direct 112.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie zoekt getuigen schietpartij Dadeltuin Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is druk bezig met het onderzoek naar een schietincident op de Dadeltuin. Er is nu nog veel onduidelijk. Getuigen gaven op donderdagmiddag om 15.00 uur door aan de politie dat er iemand had geschoten op een wegrijdende auto. Er raakte niemand gewond. Wel hielden agenten een 21-jarige man uit Rotterdam aan en vonden in de bosjes een vuurwapen.

Detailopname surveillancewagen
Na de melding startten politiemensen direct een onderzoek. Via getuigen kwamen zij bij de verdachte. Deze stond op de Dadeltuin bij een auto die gebotst was op een betonblok. Ze hielden deze 21-jarige man aan. De politie onderzoekt nu wat er precies gebeurd is en wat de aanleiding was van het schietincident. Getuigen kunnen helpen door hun informatie door te geven aan de politie of via onderstaand tipformulier.

Uw hulp
Politie en Openbaar Ministerie (OM) zetten vol in op de strijd tegen vuurwapens. Het Rotterdams Openbaar Ministerie eist hogere straffen voor vuurwapenbezit en de politie onderzoekt elke melding en tip. De hulp van getuigen is daarbij van groot belang. Wie weet dat een persoon in het bezit van een (vuur)wapen is belt de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met 0800-7000. Wie daadwerkelijk iemand met een vuurwapen denkt te zien, belt direct 112.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!