Politie zoekt getuigen schietpartij Dadeltuin Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is druk bezig met het onderzoek naar een schietincident op de Dadeltuin. Er is nu nog veel onduidelijk. Getuigen gaven op donderdagmiddag om 15.00 uur door aan de politie dat er iemand had geschoten op een wegrijdende auto. Er raakte niemand gewond. Wel hielden agenten een 21-jarige man uit Rotterdam aan en vonden in de bosjes een vuurwapen.

Detailopname surveillancewagen
Na de melding startten politiemensen direct een onderzoek. Via getuigen kwamen zij bij de verdachte. Deze stond op de Dadeltuin bij een auto die gebotst was op een betonblok. Ze hielden deze 21-jarige man aan. De politie onderzoekt nu wat er precies gebeurd is en wat de aanleiding was van het schietincident. Getuigen kunnen helpen door hun informatie door te geven aan de politie of via onderstaand tipformulier.

- Advertisement -

Uw hulp
Politie en Openbaar Ministerie (OM) zetten vol in op de strijd tegen vuurwapens. Het Rotterdams Openbaar Ministerie eist hogere straffen voor vuurwapenbezit en de politie onderzoekt elke melding en tip. De hulp van getuigen is daarbij van groot belang. Wie weet dat een persoon in het bezit van een (vuur)wapen is belt de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met 0800-7000. Wie daadwerkelijk iemand met een vuurwapen denkt te zien, belt direct 112.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Automobilist overleden nadat vrachtwagen achterop file botst op A15 bij Gorinchem

Gorinchem - Maandag 15 april is een automobilist om het leven gekomen bij een ongeval op de A15...

Laatste loper NN Marathon 2024 traditiegetrouw begeleid door politiemotoren in Rotterdam

Rotterdam - Zondag 14 april 2024 was de aftrap van de van de 43e NN Marathon in Rotterdam....

Forse rookontwikkeling bij brand in hooibalen Burgemeester Van Walsumstraat Mijnsheerenland

Mijnsheerenland - In een weiland aan de Burgemeester Van Walsumstraat in Mijnsheerenland is zaterdagavond brand uitgebroken in een...

Kat uit woning gered na flinke brand Gentiaanstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag om iets voor 3 uur is er brand ontstaan in een appartement. Er kwam zwarte...