zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Hoofdrijbaan A16 afgesloten door ongevallen en gladheid Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De hoofdrijbaan van de A16 is vanwege gladheid en ongevallen afgesloten voor het verkeer. Op de snelweg gebeurden er vanwege de sneeuwval meerdere ongevallen. Daarnaast was het voor sommige auto’s niet mogelijk om de van Brienenoordbrug op te rijden. Honderden automobilist staan vast voor de brug.

Ook de politie waarschuwt voor gladheid op de weg. Er zijn al meerdere meldingen van kleine ongevallen, gelukkig veelal zonder letsel. Het advies is om niet de weg op te gaan als dat niet noodzakelijk is.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -