Hoofdrijbaan A16 afgesloten door ongevallen en gladheid Rotterdam

zondag 10 december 2017 14:02

Rotterdam – De hoofdrijbaan van de A16 is vanwege gladheid en ongevallen afgesloten voor het verkeer. Op de snelweg gebeurden er vanwege de sneeuwval meerdere ongevallen. Daarnaast was het voor sommige auto’s niet mogelijk om de van Brienenoordbrug op te rijden. Honderden automobilist staan vast voor de brug.

Ook de politie waarschuwt voor gladheid op de weg. Er zijn al meerdere meldingen van kleine ongevallen, gelukkig veelal zonder letsel. Het advies is om niet de weg op te gaan als dat niet noodzakelijk is.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Hoofdrijbaan A16 afgesloten door ongevallen en gladheid Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De hoofdrijbaan van de A16 is vanwege gladheid en ongevallen afgesloten voor het verkeer. Op de snelweg gebeurden er vanwege de sneeuwval meerdere ongevallen. Daarnaast was het voor sommige auto’s niet mogelijk om de van Brienenoordbrug op te rijden. Honderden automobilist staan vast voor de brug.

Ook de politie waarschuwt voor gladheid op de weg. Er zijn al meerdere meldingen van kleine ongevallen, gelukkig veelal zonder letsel. Het advies is om niet de weg op te gaan als dat niet noodzakelijk is.

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!