Politie houdt beschonken bestuurders en snelheidsduivels aan tijdens controle in gemeente Nissewaard

Date:

Deel bericht:

Nissewaard, Molenwaard, Westvoorne en Brielle – Om de verkeersveiligheid te bevorderen, controleerde de politie dit weekend in de gemeente Nissewaard, Westvoorne, Brielle en Molenwaard op snelheid, alcohol en andere verkeersfeiten. En dit bleek weer nodig. Zes mensen hadden te diep in het glaasje gekeken en 60 bestuurders gaven te veel gas.

Zaterdagmiddag hielden politiemensen van drie tot zes uur een verkeerscontrole in de gemeente Molenwaard. Rondom de N214 en tussen de A15 en de N216 werden auto’s gecontroleerd op snelheid, alcohol en andere verkeersovertredingen. Bij de radarcontrole zijn 57 mensen bekeurd voor te hard rijden. De snelste reed 106 km/u, waar je slechts ‘80’ mocht. Op andere wegen rondom de N214 trapten drie mensen het gaspedaal te hard in. De hoogst gemeten snelheid was 102 km/u, waar ook 80 km/uur het maximale was. Twee personen lapten hun eigen veiligheid aan hun laars en droegen geen gordel. Op de Melkweg in Bleskensgraaf was een bestuurder onder invloed van alcohol achter het stuur gestapt.

- Advertisement -

Zondagavond van half 7 tot tien uur controleerden agenten rondom de aangelegen dorpen van de N218; Geervliet, Heenvliet, Zwartewaal, Brielle en Oostvoorne. In totaal moesten 130 bestuurders een blaastest doen. Zes bestuurder hadden teveel drank op en waren toch gaan rijden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Acht jaar celstraf voor doodrijden gezin op tweede kerstdag in Rotterdam

De rechtbank heeft acht jaar celstraf opgelegd aan Suraj A. (30) voor het doodrijden van een gezin in...

Motorrijder komt ten val en raakt gewond Schenkelweg Spijkenisse

Spijkenisse - Zaterdagmiddag 13 april rond 15.21 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde op het kruispunt...

Kat uit woning gered na flinke brand Gentiaanstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag om iets voor 3 uur is er brand ontstaan in een appartement. Er kwam zwarte...

65 kinderen moeten uit handen blijven van politie tijdens The Hunt Maaswijk Spijkenisse

Om 4 uur vanmiddag heeft burgemeester Foort van Oosten van gemeente Nissewaard het startschot gegeven voor The Hunt...