Twee verdachten aangehouden voor handel in verdovende middelen Zoetermeer

maandag 11 december 2017 10:45

Zoetermeer – Agenten hielden op zondag 10 december twee mannen, een 26-jarige Hagenaar en 54-jarige Zoetermeerder, aan op verdenking van handel in verdovende middelen. Het Flexteam van de politie onderzoekt de zaak.

Tijdens een surveillance controleerden agenten een voertuig aan het Moerwater en troffen er handelshoeveelheden verdovende middelen aan. Uit onderzoek bleek de drugs afkomstig van een internet coffeeshop. Agenten namen de drugs in beslag en hielden de verdachte aan. Omdat het Flexteam al een onderzoek deed naar de online coffeeshop hielden rechercheurs later op de avond ook nog een 54-jarige man in een woning in Zoetermeer aan. Agenten doorzochten de woning en troffen daarbij goederen aan, die zij in beslag namen voor nader onderzoek. De twee verdachten zitten nog vast en worden gehoord.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee verdachten aangehouden voor handel in verdovende middelen Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Agenten hielden op zondag 10 december twee mannen, een 26-jarige Hagenaar en 54-jarige Zoetermeerder, aan op verdenking van handel in verdovende middelen. Het Flexteam van de politie onderzoekt de zaak.

Tijdens een surveillance controleerden agenten een voertuig aan het Moerwater en troffen er handelshoeveelheden verdovende middelen aan. Uit onderzoek bleek de drugs afkomstig van een internet coffeeshop. Agenten namen de drugs in beslag en hielden de verdachte aan. Omdat het Flexteam al een onderzoek deed naar de online coffeeshop hielden rechercheurs later op de avond ook nog een 54-jarige man in een woning in Zoetermeer aan. Agenten doorzochten de woning en troffen daarbij goederen aan, die zij in beslag namen voor nader onderzoek. De twee verdachten zitten nog vast en worden gehoord.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!