Brandweer rukt uit voor loze melding van woningbrand Ton Albertsstraat Bergschenhoek

dinsdag 12 december 2017 15:34

Bergschenhoek – De brandweer rukte dinsdagmiddag met spoed uit  voor een mogelijke woningbrand in appartementencomplex de Brink aan de Ton Albertsstraat. De brandweer kreeg de melding binnen nadat er vanaf de sporthal aan de Zijde door omstanders rook werd gezien vanuit het flatgebouw.

De brandweer was snel ter plaatse en constateerde dat er sprake was van een BBQ op het balkon die de rook veroorzaakte. Een vreemde tijd voor het jaar om een BBQ aan te steken. De brandweer is in gesprek gegaan met de bewoners.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer rukt uit voor loze melding van woningbrand Ton Albertsstraat Bergschenhoek
Schrijver:

 

 

Bergschenhoek – De brandweer rukte dinsdagmiddag met spoed uit  voor een mogelijke woningbrand in appartementencomplex de Brink aan de Ton Albertsstraat. De brandweer kreeg de melding binnen nadat er vanaf de sporthal aan de Zijde door omstanders rook werd gezien vanuit het flatgebouw.

De brandweer was snel ter plaatse en constateerde dat er sprake was van een BBQ op het balkon die de rook veroorzaakte. Een vreemde tijd voor het jaar om een BBQ aan te steken. De brandweer is in gesprek gegaan met de bewoners.

 

Agent schiet agressieve hond dood in Rotterdam

Agent schiet agressieve hond dood in Rotterdam

Rotterdam – Een politieman werd dinsdagavond in de Josephstraat aangevallen door een agressieve hond. Hij zag zich genoodzaakt zijn vuurwapen te trekken en op de hond te schieten. Rond 21.30 uur kwam een melding bij de meldkamer binnen dat een man mogelijk onwel was...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!