zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Brandweer rukt uit voor loze melding van woningbrand Ton Albertsstraat Bergschenhoek

- advertentie -

Bergschenhoek – De brandweer rukte dinsdagmiddag met spoed uit  voor een mogelijke woningbrand in appartementencomplex de Brink aan de Ton Albertsstraat. De brandweer kreeg de melding binnen nadat er vanaf de sporthal aan de Zijde door omstanders rook werd gezien vanuit het flatgebouw.

De brandweer was snel ter plaatse en constateerde dat er sprake was van een BBQ op het balkon die de rook veroorzaakte. Een vreemde tijd voor het jaar om een BBQ aan te steken. De brandweer is in gesprek gegaan met de bewoners.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -