Carport bezwijkt door laag sneeuw Componistenlaan Gouda

dinsdag 12 december 2017 08:54

Gouda – Een carport van een woning aan de Componistenlaan heeft het in de nacht van maandag op dinsdag begeven. De carport kwam door de enorme berg sneeuw naar beneden en kwam op een auto terecht.

De brandweer kwam ter plaatse om te kijken wat ze konden doen. Echter was het leed al geschied en is het aan de eigenaar om de carport sneeuwvrij te maken en daarna af te breken. Hoe groot de schade aan de auto is, is nog onbekend.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Carport bezwijkt door laag sneeuw Componistenlaan Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Een carport van een woning aan de Componistenlaan heeft het in de nacht van maandag op dinsdag begeven. De carport kwam door de enorme berg sneeuw naar beneden en kwam op een auto terecht.

De brandweer kwam ter plaatse om te kijken wat ze konden doen. Echter was het leed al geschied en is het aan de eigenaar om de carport sneeuwvrij te maken en daarna af te breken. Hoe groot de schade aan de auto is, is nog onbekend.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!