zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Woning Baarsveen Spijkenisse bevatte veel instabiel vuurwerk

- advertentie -

Spijkenisse – In de woning aan het Baarsveen in Spijkenisse maandagmiddag de politie en EOD geruime tijd bezig zijn geweest, is een enorme lading illegaal vuurwerk aangetroffen. Het zou gaan om mogelijk honderden kilo’s. Het vuurwerk werd zelf gemaakt en was daardoor zeer instabiel.

De Explosieve Opruimingsdienst kwam ter plaatse om het vuurwerk uit de woning te halen. Het vuurwerk werd daarna op een akker aan de Maaswijkweg tot ontploffing gebracht. De politie kwam de woning op het spoor na een langlopend onderzoek naar de website vuurwerk-fanaten.net

Lees ook : Beheerders website vuurwerk-fanaten.net aangehouden voor handel in illegaal vuurwerk

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -