Woning Baarsveen Spijkenisse bevatte veel instabiel vuurwerk

dinsdag 12 december 2017 15:22

Spijkenisse – In de woning aan het Baarsveen in Spijkenisse maandagmiddag de politie en EOD geruime tijd bezig zijn geweest, is een enorme lading illegaal vuurwerk aangetroffen. Het zou gaan om mogelijk honderden kilo’s. Het vuurwerk werd zelf gemaakt en was daardoor zeer instabiel.

De Explosieve Opruimingsdienst kwam ter plaatse om het vuurwerk uit de woning te halen. Het vuurwerk werd daarna op een akker aan de Maaswijkweg tot ontploffing gebracht. De politie kwam de woning op het spoor na een langlopend onderzoek naar de website vuurwerk-fanaten.net

Lees ook : Beheerders website vuurwerk-fanaten.net aangehouden voor handel in illegaal vuurwerk

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Woning Baarsveen Spijkenisse bevatte veel instabiel vuurwerk
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – In de woning aan het Baarsveen in Spijkenisse maandagmiddag de politie en EOD geruime tijd bezig zijn geweest, is een enorme lading illegaal vuurwerk aangetroffen. Het zou gaan om mogelijk honderden kilo’s. Het vuurwerk werd zelf gemaakt en was daardoor zeer instabiel.

De Explosieve Opruimingsdienst kwam ter plaatse om het vuurwerk uit de woning te halen. Het vuurwerk werd daarna op een akker aan de Maaswijkweg tot ontploffing gebracht. De politie kwam de woning op het spoor na een langlopend onderzoek naar de website vuurwerk-fanaten.net

Lees ook : Beheerders website vuurwerk-fanaten.net aangehouden voor handel in illegaal vuurwerk

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!