Meisje komt onder Randstadrail terecht op het perron van  Buytenweg in Zoetermeer

woensdag 13 december 2017 22:35

Zoetermeer – Woensdagmiddag 13 december is een meisje onder een Randstadrail terecht gekomen, dit gebeurde op het perron van  Buytenweg in Zoetermeer.

De brandweer heeft het meisje uit haar benarde positie bevrijd, de brandweer schaalde de hulpverlening op naar ‘middel HV’. Ook werd het Mobiel Medisch Team opgeroepen om het ambulancepersoneel te assisteren. Het meisje is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het kwam dat zij onder de Randstadrail terecht kwam is niet bekend.

 

0 reacties

Meisje komt onder Randstadrail terecht op het perron van  Buytenweg in Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Woensdagmiddag 13 december is een meisje onder een Randstadrail terecht gekomen, dit gebeurde op het perron van  Buytenweg in Zoetermeer.

De brandweer heeft het meisje uit haar benarde positie bevrijd, de brandweer schaalde de hulpverlening op naar ‘middel HV’. Ook werd het Mobiel Medisch Team opgeroepen om het ambulancepersoneel te assisteren. Het meisje is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het kwam dat zij onder de Randstadrail terecht kwam is niet bekend.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!