donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Voetganger zwaargewond na twee keer te zijn overreden Laan van Welhorst Hendrik-Ido-Ambacht

- advertentie -

Hendrik-Ido-Ambacht – Een man is woensdagavond op de Laan van Welhorst twee keer overreden door een auto. De voetganger werd overreden op een zebrapad tijdens het oversteken. De automobilist ging er daarna keihard vandoor. Een andere automobilist zag het slachtoffer niet liggen en raakte de man nogmaals.

De man raakte ernstig gewond en is na behandeling van het traumateam met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Volgens omstanders was het slachtoffer gewond aan hoofd en benen. De bestuurster van de tweede auto is opgevangen door de politie. De politie hoopt dat getuigen meer kunnen vertellen over de oorzaak van het ongeval.

Foto’s : Martijn de Vries / Hulpverlening.nl

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -