donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Zeker 29.000 huishoudens zonder stroom in Rotterdam-Noord

- advertentie -

ROTTERDAM – In Rotterdam-Noord in de wijken Rubroek, de Agniesebuurt, Provenierswijk, Crooswijk, Oude Noorden, Liskwartier, Bergpolder en Blijdorp is de stroom uitgevallen. Het gaat om ongeveer 29.000 huishoudens volgens de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.

Door de storing zijn huishoudens, bedrijven en het openbaar vervoer gestremd. Zo rijden een aantal metrolijnen van de RET niet omdat de roltrappen en verlichting niet werken. Stedin is hard op zoek naar de oorzaak van de storing. Hoelang deze nog gaat duren is nog onbekend.

UPDATE : De stroomstoring is voorbij

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -