Zeker 29.000 huishoudens zonder stroom in Rotterdam-Noord

woensdag 13 december 2017 19:53

ROTTERDAM – In Rotterdam-Noord in de wijken Rubroek, de Agniesebuurt, Provenierswijk, Crooswijk, Oude Noorden, Liskwartier, Bergpolder en Blijdorp is de stroom uitgevallen. Het gaat om ongeveer 29.000 huishoudens volgens de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.

Door de storing zijn huishoudens, bedrijven en het openbaar vervoer gestremd. Zo rijden een aantal metrolijnen van de RET niet omdat de roltrappen en verlichting niet werken. Stedin is hard op zoek naar de oorzaak van de storing. Hoelang deze nog gaat duren is nog onbekend.

UPDATE : De stroomstoring is voorbij

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zeker 29.000 huishoudens zonder stroom in Rotterdam-Noord
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – In Rotterdam-Noord in de wijken Rubroek, de Agniesebuurt, Provenierswijk, Crooswijk, Oude Noorden, Liskwartier, Bergpolder en Blijdorp is de stroom uitgevallen. Het gaat om ongeveer 29.000 huishoudens volgens de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.

Door de storing zijn huishoudens, bedrijven en het openbaar vervoer gestremd. Zo rijden een aantal metrolijnen van de RET niet omdat de roltrappen en verlichting niet werken. Stedin is hard op zoek naar de oorzaak van de storing. Hoelang deze nog gaat duren is nog onbekend.

UPDATE : De stroomstoring is voorbij

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!