EOD stelt handgranaat bij metrostation Rotterdam Prins Alexander veilig

vrijdag 15 december 2017 20:14

Rotterdam – Bij een prullenbak in de buurt van het Rotterdamse metrostation Prins Alexander heeft de politie een handgranaat aangetroffen. Het explosief werd door een passant gezien die de politie belde.

De omgeving werd afgezet en de Explosieve Opruimingdienst Defensie kwam ter plaatse om hem onschadelijk te maken. Kort geleden werd er ook al een handgranaat op straat aangetroffen in de van Lennepstraat

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

EOD stelt handgranaat bij metrostation Rotterdam Prins Alexander veilig
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een prullenbak in de buurt van het Rotterdamse metrostation Prins Alexander heeft de politie een handgranaat aangetroffen. Het explosief werd door een passant gezien die de politie belde.

De omgeving werd afgezet en de Explosieve Opruimingdienst Defensie kwam ter plaatse om hem onschadelijk te maken. Kort geleden werd er ook al een handgranaat op straat aangetroffen in de van Lennepstraat

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!