woensdag, januari 26, 2022
3.1 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Verdachten met vuurwapen aangehouden Bleiswijkstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond in de Bleiswijkstraat twee verdachten aangehouden. Agenten hadden een tip gekregen van een alerte getuige en ging op zoek naar het voertuig. De auto met Duits kenteken werd in de Bleiswijkstraat aan de kant gezet waarop er een BTGV (Benaderingstechniek gevaarlijke verdachten) werd gestart. Met deze procedure worden vuurwapengevaarlijke verdachten uit de auto gepraat.

De twee inzittenden wensten in eerste instantie niet mee te werken, na inzet van de taser werkten de verdachten wel mee. De auto werd vervolgens doorzocht waarop er een vuurwapen, tie-raps en bivakmutsen werden aangetroffen. De twee mannen van 24 en 38 jaar zitten vast. De politie is daarnaast nog op zoek naar een rode Renault Clio met een Frans kenteken, dit voertuig zou er mogelijk bij horen.  Wie meer info heeft kan contact opnemen met de politie.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -