Drie mannen met vuurwapens overvallen snackbar Rietkerkweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zaterdagavond overvielen drie mannen met vuurwapens een snackbar op de Prins Rietkerkweg in Rotterdam. Iedereen bleef ongedeerd. De politie zoekt de drie mannen en roept getuigen op zich te melden.

Zaterdag rond 19.30 uur kwamen er drie zwart geklede mannen de snackbar in Rotterdam Prinsenland binnen. Twee van de drie bedreigden personeel en klanten met een vuurwapen. Iedereen bleef geschrokken maar gelukkig ongedeerd achter. Met verschillende spullen verlieten de overvallers de snackbar. Ze waren te voet, maar het is niet uitgesloten dat ze ergens verderop in een auto zijn gestapt. De politie die er snel was, is meteen een onderzoek gestart en zocht met meerdere auto’s de buurt af. Ook de helikopter vloog mee. Helaas is er (nog) niemand aangehouden, maar het onderzoek loopt door. Alle informatie is welkom en getuigen worden verzocht zich te melden.

- Advertisement -

Heeft u de overvallers gezien of heeft u andere informatie?
De drie mannen droegen zwarte sportkleding, zwarte sportschoenen, hoodies en zwarte sjaals. Een van hen droeg een bivakmuts tijdens de overval. Het gaat om drie licht tot donker getinte mannen tussen de 16 en 20 jaar oud. Een van hen was 1.95 meter lang.Heeft u informatie, bel dan alstublieft met 0900-8844 of als u liever anoniem blijft, met 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Dode en gewonde na schietpartij Lusthofstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige man uit Den Haag is vrijdagavond om het leven gekomen na een schietpartij in...

Vlaardingers (14 en 15) aangehouden die explosief wilden plaatsen bij woning in Den Haag

Den Haag, Vlaardingen - Dinsdagavond 27 februari zijn twee minderjarige jongens uit Vlaardingen aangehouden, die ervan worden verdacht...

Man botst onwel tegen lichtmast en overlijdt Boszoom Rotterdam

Rotterdam - Een man op leeftijd is vrijdagmorgen overleden nadat hij onwel was geworden in de auto. De...

Gewonde na schietpartij Boerschaplaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een schietpartij op de Boerschaplaan in Rotterdam is maandagavond 18 december een 26-jarige man uit...