Drie mannen met vuurwapens overvallen snackbar Rietkerkweg Rotterdam

zaterdag 16 december 2017 22:30

Rotterdam – Zaterdagavond overvielen drie mannen met vuurwapens een snackbar op de Prins Rietkerkweg in Rotterdam. Iedereen bleef ongedeerd. De politie zoekt de drie mannen en roept getuigen op zich te melden.

Zaterdag rond 19.30 uur kwamen er drie zwart geklede mannen de snackbar in Rotterdam Prinsenland binnen. Twee van de drie bedreigden personeel en klanten met een vuurwapen. Iedereen bleef geschrokken maar gelukkig ongedeerd achter. Met verschillende spullen verlieten de overvallers de snackbar. Ze waren te voet, maar het is niet uitgesloten dat ze ergens verderop in een auto zijn gestapt. De politie die er snel was, is meteen een onderzoek gestart en zocht met meerdere auto’s de buurt af. Ook de helikopter vloog mee. Helaas is er (nog) niemand aangehouden, maar het onderzoek loopt door. Alle informatie is welkom en getuigen worden verzocht zich te melden.

Heeft u de overvallers gezien of heeft u andere informatie?
De drie mannen droegen zwarte sportkleding, zwarte sportschoenen, hoodies en zwarte sjaals. Een van hen droeg een bivakmuts tijdens de overval. Het gaat om drie licht tot donker getinte mannen tussen de 16 en 20 jaar oud. Een van hen was 1.95 meter lang.Heeft u informatie, bel dan alstublieft met 0900-8844 of als u liever anoniem blijft, met 0800-7000.

 

0 reacties

Drie mannen met vuurwapens overvallen snackbar Rietkerkweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zaterdagavond overvielen drie mannen met vuurwapens een snackbar op de Prins Rietkerkweg in Rotterdam. Iedereen bleef ongedeerd. De politie zoekt de drie mannen en roept getuigen op zich te melden.

Zaterdag rond 19.30 uur kwamen er drie zwart geklede mannen de snackbar in Rotterdam Prinsenland binnen. Twee van de drie bedreigden personeel en klanten met een vuurwapen. Iedereen bleef geschrokken maar gelukkig ongedeerd achter. Met verschillende spullen verlieten de overvallers de snackbar. Ze waren te voet, maar het is niet uitgesloten dat ze ergens verderop in een auto zijn gestapt. De politie die er snel was, is meteen een onderzoek gestart en zocht met meerdere auto’s de buurt af. Ook de helikopter vloog mee. Helaas is er (nog) niemand aangehouden, maar het onderzoek loopt door. Alle informatie is welkom en getuigen worden verzocht zich te melden.

Heeft u de overvallers gezien of heeft u andere informatie?
De drie mannen droegen zwarte sportkleding, zwarte sportschoenen, hoodies en zwarte sjaals. Een van hen droeg een bivakmuts tijdens de overval. Het gaat om drie licht tot donker getinte mannen tussen de 16 en 20 jaar oud. Een van hen was 1.95 meter lang.Heeft u informatie, bel dan alstublieft met 0900-8844 of als u liever anoniem blijft, met 0800-7000.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!